Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mi a kineziológia? képes leírás - Kineziológia.tlap.hu
részletek »

Mi a kineziológia? - Kineziológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kineziologia.tlap.hu » Mi a kineziológia?
Keresés
Találatok száma - 5 db
Mi történik a kezelésen /oldás menete/?

Mi történik a kezelésen /oldás menete/?

Hogyan is néz ki egy kineziológiai (One Brain) kezelés? Mire lehet számítani a kineziológusnál? Mit csinál a kineziológus? Mire van szükség a kliens részéről? Amennyiben első kezelésről van szó mindenképp fontos a kliens megismerése, az anamzéisfelvétel.

Nemzetközi Kineziológiai Konferencia

Nemzetközi Kineziológiai Konferencia

1995-ben, mint a kineziológia módszerének lelkes tanulója, majd művelője beléptem a Magyarországi Kineziológusok Országos Szövetségébe. Egyéniségemből adódóan rögtön kerestem az utat a hasonló érdeklődésű emberek összefogásához, illetve magának a kineziológiának szélesebb körben való terjesztéséhez.

Schulcz Veronika szakmai blogja

Schulcz Veronika szakmai blogja

A blogban arra mutatok rá - egy-egy érdekes esettanulmány kapcsán (szigorúan név nélkül!) - hogyan tudjuk oldani a múltbeli (és természetesen jelenbeli) eseményekhez kapcsolódó negatív érzéseket, milyen módon tudjuk lerakni a rögzült negatív viselkedésmintákat, hogyan szabadulhatunk meg a korlátozó hitrendszereinktől. Adok hatékony, gyors, könnyen kivitelezhető tippeket stresszoldásra, feszültségoldásra; lesz szó tanuláskönnyítő feladatokról (mely nemcsak a gyermekeknek, de a felnőttek számára is hasznosak lehetnek); 'mutatok' nagyon jó kis energetizáló gyakorlatokat, melyek segíthetnek, ha éppen energiáhiányos állapotban vagy és fáradtnak érzed magad, nehezen koncentrálsz. Segítek, hogy mit tegyél, ha izgulsz felelet, dolgozatírás, vagy éppen a főnököddel való beszélgetés előtt. Egyszóval mindenről szó lesz, ami hozzásegít Téged ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozottabb, harmónikusabb, boldogabb életet élhess. :-)

Tuti menü