Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Központok képes leírás - Kineziológia.tlap.hu
részletek »

Központok - Kineziológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kineziologia.tlap.hu » Központok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Belső Barlang

Belső Barlang

A szó jelentése mozgás-tudomány. Stressz hatására az izmok elgyengülnek, s mivel sejtjeink minden információt megőriznek, a testünk jelzései vezetnek minket a folyamatban, hogy megkeressük a probléma gyökerét. A kineziológia One Brain módszere a testi vagy lelki problémához kapcsolódó érzelmeket tárja fel. Valamikor a múltban (jelen életünkről van szó) rosszul éreztük magunkat egy adott helyzetben, s ha a jelenben hasonló szituációba kerülünk, ugyanúgy kezdünk el viselkedni, és ugyanolyan rosszul érezzük magunkat, mint akkor, mivel a stressz emléke leblokkolja tudatos gondolkodásunkat. Ha feltárjuk a kiváltó okokat és feloldjuk azokat, akkor a jelenben lesz választásunk, hogy tudatos döntést hozzunk. A folyamat testi-lelki-szellemi síkon egyaránt zajlik. Testi szinten segít beindítani az öngyógyító folyamatokat, szellemi szinten egyre tudatosabbá válunk és a szívünk megtelik szeretettel. A kineziológia egy szelíd módszer. Nem kell újra átélned a traumát csak vedd észre, hogy mit tanít neked. Nem az a probléma, ami történt, hanem az, ahogy gond/olkodunk róla.

Csendsziget Természetgyógyászat

Csendsziget Természetgyógyászat

A Csendsziget Természetgyógyászat 2011 júliusában nyílt meg. Sokféle szolgáltatásaink közül a kineziológiával próbálunk segíteni olyan emberek számára, akiknek a hétköznapi stressz okozta problémák akár depresszióhoz, rosszabb esetben pánikbetegség kialakulásához vezethetnek. A kineziológiai kezelés segítségével javítható mindennapi életminőség, és egy ?élhetőbb? életet élhet a 'beteg'.

Gyógyforrás Gyógycentrum

Gyógyforrás Gyógycentrum

Gyógyforrás Gyógycentrum természetgyógyászat, miskolc Amikor kérdéseket teszünk fel a sejtmemóriával beszélgetünk. Azt figyeljük az izomtesztelés során, hogy a feltett kérdésekre hogyan, milíyen mértékben reagálnak az izmaink. A gyenge reagálás érzelmi stresszt jelent. Az izomteszt azt mondja meg, van, vagy nincs stressz egy bizonyos problémával kapcsolatban. Az oldás során ezen a stresszen dolgozunk. És ezt oldjuk.

Napraforgó Képességfejlesztő Alapítvány

Napraforgó Képességfejlesztő Alapítvány

A Napraforgó Alapítvány a Sérült Gyermekekért hivatalos webhelye

Naturterápia

Naturterápia

Kineziológia- One Brain, TEK ágai. Bach-virágterápia, Magzatkori stresszoldás, Képi kifejezéspszichológia. Kineziológia tanfolyamok, Bach-virágterápia tanfolyam. Személyiségfejlesztő, önismereti csoportfoglalkozások.

Tuti menü