Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvek képes leírás - Kineziológia.tlap.hu
részletek »

Könyvek - Kineziológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kineziologia.tlap.hu » Könyvek
Keresés
Találatok száma - 15 db
 Mozgással az energiáért

Mozgással az energiáért

Mozg´ssal az energi´´rt - Kim da Silva, Do-Ri Rydl | Megv´s´rolhat´/el& tilde;jegyezhet˜ k¨nyv. | Az orsz´g legnagyobb antikv´r k¨nyvk´n´lata: T¨bb, mint 300.000 haszn´lt k¨nyv, k¨telez˜ olvasm´ny m´r 150 Ft-t´l.

A kineziológia alapjai

A kineziológia alapjai

A kineziol´gia alapjai - Ann Holdway | Megv´s´rolhat´/el& tilde;jegyezhet˜ k¨nyv. | Az orsz´g legnagyobb antikv´r k¨nyvk´n´lata: T¨bb, mint 300.000 haszn´lt k¨nyv, k¨telez˜ olvasm´ny m´r 150 Ft-t´l.

A valódi Én hatalma

A valódi Én hatalma

Az Erő kontra erő című kötet folytatása, Dr. Hawkins könyve roppant nagy területet ölel fel. Nem csak a hagyományosan megvilágosodásnak nevezett állapot részletes leírását tartalmazza, hanem elsőként mutatja be és helyezi új megvilágításba az ilyen jellegű ismeretek összefüggéseit az elme és az értelem számára is megragadható formában. Noha a megvilágosodás nagy talánya - amit hagyományosan a kettősség és nem-kettősség ellentétének meghaladásaként fogalmaznak meg - homályosan hangzik, a könyv elolvasása után a rejtély önmagától megoldódik. Kísérletek bizonyítják, hogy jelentős mértékben fejlődött és magasabb lett mindazoknak a tudatszintje, akik kapcsolatba kerültek ezzel az írással. A kötet nem csak a spirituális fejlődést segíti elő, hanem bevezet a misztikusok és szentek világába is. A mindannyiunkban benne élő szellemi keresőhöz szól.

Erő kontra erő

Erő kontra erő

Vajon milyen lenne egy olyan világban élni, ahol nem érdemes hazudni? Nem érdemes, mert bárki ellenőrizheti, hogy az adott állítás igaz-e vagy sem. Könyvével a világhírű, megvilágosodott, amerikai orvos pontosan erre ad lehetőséget! Mostantól kezdve tehát - a történelemben először - bármely állításról kideríthető, hogy az igaz-e vagy sem, és lemérhető bármely személy, szervezet vagy eszme valódi értéke. (Parlamenti választások idején nélkülözhetetlen segítség...) Nem véletlen hát, hogy dr. David Hawkins művét világszerte történelmi sarokkőnek tekintik

Észkapcsoló agytorna

Észkapcsoló agytorna

Nagyon sok jó adottságú gyereknek azért okoz a tanulás gondot, mert agyuk bizonyos esetekben egyszerűen 'kikapcsol'. Tudjuk, hogy agyunk mozgatja testünket. De vajon visszafelé nem működik ez a kapcsolat? Testünk mozgása nem tudja-e bekapcsolni agyunk egyes részeit? Ha igen, úgy elég néhány 'megfelelő' mozdulat, és agyunk 'kikapcsolt' területét újra aktívvá tudjuk tenni. Az AGYTORNA ezt az elméleti lehetőséget a mindennapok gyakorlatává tette a modern agykutatás eredményeinek alkalmazásával. Olyan 'megfelelő' mozgásokat tanít, amelyek agyunkat nyitottá teszik új dolgok befogadására. A tanulás így többé nem fárasztó kötelesség, hanem egy velünk született képességünk örömteli felfedezése.

Észkerékkapcsoló

Észkerékkapcsoló

Miért nem megy a gyerekemnek a tanulás? Másnak vág az esze, mint a borotva, ő meg olyan nehezen kapcsol, akárhogy erőlködik is!' Az ilyen gyerekeken - és az ilyen gyerekek szülein -akar segíteni ez a könyv. Próbált már Ön úgy evezni, hogy a két evező közül csak az egyiket használta? Az a tapasztalat, hogy a 'problémás' gyerekek 80%-a egyszerre csak az egyik agyfelét használja a tanuláshoz. Agyunk ugyan két agyféltekéből áll, de ez a kettő: egy agy. Ha összehangolt működésüket valami gátolja, akkor minden szorgalom és tehetség dacára sokkal nehezebben megy a tanulás.

Gyógyító érintés

Gyógyító érintés

Gy´gy´t´ ´rint´s - John F. Thie | Megv´s´rolhat´/el& tilde;jegyezhet˜ k¨nyv. | Az orsz´g legnagyobb antikv´r k¨nyvk´n´lata: T¨bb, mint 300.000 haszn´lt k¨nyv, k¨telez˜ olvasm´ny m´r 150 Ft-t´l.

Hirdetés
Hatékony tanulás kineziológiával

Hatékony tanulás kineziológiával

Tanulási -, koncentrációs problémák, olvasási-számolás-helyesírási nehézségek, agresszió, hiperaktivitás, beilleszkedési gondok, félelem a kudarctól, konfliktus a tanárokkal, szorongás - ezek vagy hasonló problémák egyre több gyereket érint. A könyv célja, hogy egy egyszerű eszközzel a kineziológia módszerével segítséget nyújthassunk ezekre a problémákra; melynek segítségével a gyermekek önbizalom, magabiztosság, figyelem, motiváció, testi koordináció, ügyesség és sok más dolog vonatkozásában megerősödjön, szívesebben tanuljon és járjon iskolába.

Kineziológia a gyógyító érintés

Kineziológia a gyógyító érintés

Warning: get_meta_tags(http://www.kello.hu/Shop(b D1odSZjPTUwMA==)/Public/showbook.htm?matn r=3000125572) [function.get-meta-tags]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 500 Business Server Page (BSP) Error in /usr/local/users/www/tutilapok/tutilapok /fuggvenyek_meta.php on line 121 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/users/www/tutilapok/tutilapok /fuggvenyek_meta.php on line 122 Warning: get_meta_tags(http://www.kello.hu/Shop(b D1odSZjPTUwMA==)/Public/showbook.htm?matn r=3000125572) [function.get-meta-tags]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 500 Business Server Page (BSP) Error in /usr/local/users/www/tutilapok/tutilapok /fuggvenyek_meta.php on line 121 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/users/www/tutilapok/tutilapok /fuggvenyek_meta.php on line 122

Rejtett kincsünk

Rejtett kincsünk

Change your thinking, change your life! Healing your body, mind and emotions is easier than most people think. Join in the journey of discovering how you can reclaim your power. With fear out of the way, we are able to surface our infinite potential to become more creative, productive, healthy, wealthy, balanced. Then we can spread our wings and fly, saying goodbye to stress and hello to happiness!

Végtelen lehetőség

Végtelen lehetőség

V´gtelen lehet˜s´g - Carol Ann Hontz | Megv´s´rolhat´/el& tilde;jegyezhet˜ k¨nyv. | Az orsz´g legnagyobb antikv´r k¨nyvk´n´lata: T¨bb, mint 300.000 haszn´lt k¨nyv, k¨telez˜ olvasm´ny m´r 150 Ft-t´l.

Tuti menü