Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kineziológusok Vidék képes leírás - Kineziológia.tlap.hu
részletek »

Kineziológusok Vidék - Kineziológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kineziologia.tlap.hu » Kineziológusok Vidék
Keresés
Találatok száma - 15 db
Bánfi Andrea

Bánfi Andrea

Kineziológiai kezelések sok éves tapasztalattal és kiegészítő terápiákkal: szorongás, kapcsolati nehézségek, és egyéb problémák. A web lapon sok témában érdekes és elgondolkoztató olvasnivaló ('Gondolatmozdító'), felhívás megpihenésre, ellazulásra ('Pihentetőpercek'), eset leírások a 'Kineziológia' menüben, hírek aktuális rendezvényekről ('Üzeneteim'), tanfolyamok ('Holdkunyhó').

Bodor Eszter

Bodor Eszter

Bodor Eszter vagyok, kineziológus. Az Európa Akadémián végeztem a professzionális kineziológiai tanulmányaimat és az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI) természetgyógyászat, egészségügy modulból és kineziológiából szakvizsgáztam kiváló érdemjeggyel. Államilag elismert kineziológus képesítésem, illetve a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán végzett magyar – kommunikáció szakos diplomám van.

Kis Tahi Mária

Kis Tahi Mária

Amikor lelkünkben felborul az egyensúly, előbb-utóbb megjelennek az első betegségtünetek, figyelmeztetve arra, hogy felfogásunkon, hozzáállásunkon, életmódunkon változtatnunk kell. Kényelmesebb persze csak a tüneteket kezelni a gyógyszerekkel, vagy egyéb módon, de ettől a problémát kiváltó valódi lelki ok nem fog megszűnni, és később újra előtör valahol. Ilyenkor van szükség egy segítőre, aki segít megismerni önmagunkat, hogy rá merjünk lépni a fejlődés útjára, hogy belső világunk (anyagiak, kapcsolatok) is fejlődhessen.

Molnár Mónika

Molnár Mónika

Ebben a rohanó világban egyre több a feszültség bennünk és körülöttünk. A felhalmozódó stressz károsan hat egészségünkre, életminőségünkre. A stresszeink oldásában nagy segítség a kineziológia, ami egy holisztikus (test-lélek-szellem egységét figyelembe vevő) módszer. Manuális terápia, ami a kínai gyógyászatra és pszichoterápiás ismeretekre épül.

Pap Judit

Pap Judit

Stresszoldás a kineziológia módszereivel. Szorongás, pánikbetegség, depresszió, döntésképtelenség, párkapcsolati problémák, munkahelyi nehézségek, tanulási gondok, önértékelési zavarok, függőségek, túlsúly, allergia, egyéb lelki eredetű betegségek kezelése. A kineziológiai kezelés hatékony segítség a jelenbéli és múltbéli érzelmi stresszek feloldásában. A módszer kedvezően befolyásolja a test energiaáramlását, aktivizálja öngyógyító mechanizmusait. Bejelentkezés: 0630/255-0845 www.kinezpecs.multivital. hu

Hirdetés
Pillangós-ház

Pillangós-ház

mottó: "Amit a hernyó a világvégének nevez, azt amester úgy hívja: pillangó" Richard Bach A Pillangós-ház bűbájos vendégház Visegrádon ahol testi-lelki-szellemi harmonizálódást segítő kezeléseket vehetünk igénybe pár nap pihenéssel, a Pilis "gyógyhatású" helyeinek felkeresésével egybekötve. Kineziológia, "csontkovácsolás", shiatsu masszázs, radiesztéziai felmérés, Kriston Intim Torna tréning, pszichowellness, jóga, kézműves és egyéb táborok ,tanfolyamok segítik az útkeresést, a hernyóból pillangóvá vállást. Ideális hely a szereteivel a világ elöl elbujni, feltöltekezni vágyóknak. A honlap "aktuális" oldalán és hírlevélre feliratkozva tájékozódhatnak az aktuális programokról. A természetgyógyászat és alternatív gyógymodók, módszerek iránt érdeklödőknek bentlakásos életmód és egyéb tábort, kezelést, képzést nyújtó szakembereknek, gyógyítóknak, oktatóknak is ideális helyszínt, hozzáadott értéket képvisel.

Schulcz Veronika Szombathely

Schulcz Veronika Szombathely

Sokan elhitetik velünk, hogy nincs választásunk..., hogy sablon életek vannak, abszolút igazságok, be kell állni a sorba, és végig kell 'csinálni' az életet. Sokan elvárják, hogy az ő értékrendjük, az ő igazságaik, tapasztalataik szerint éljük az életünket, elvárják, hogy megfeleljünk nekik. Nem kell megfelelned senkinek! Mindenkinek önmagának kell megfelelnie. Ahhoz, hogy önmagad legyél egy olyan világban, ahol azt akarják, hogy olyanná válj, mint bárki más - nehéz csatát kell megvívnod. Önmagunk megismerését, felismerését bizony nem mindig csak örömök - de fájdalmak is kísérik. Ismerd fel, hogy nincsenek problémák, hanem megoldásra váró feladatok vannak! A harcot pedig sosem szabad abbahagynod. VAN választásod, és Te döntesz. Mindig választhatsz szebbet, jobbat! Ha képes vagy megbocsátani, ha képes vagy elfogadni a múltat, és ha, leteszed a múltból cipelt mintákat, sérelmeket és tovább tudsz lépni, ha nem hárítsz, és nem a másikra mutogatsz, nem a körülményeket okolod, ha aktívan vállalod a felelősséget a saját életedért és a változásért, akkor egy megfelelő belső lelki erőre szert téve, képes leszel egy szép jövőt írni magadnak, olyat, amilyenre vágysz! Schulcz Veronika

Stángli Renáata ? Kineziológus

Stángli Renáata ? Kineziológus

Kineziológus segítségével az allergia, a tanulási nehézségek ellen, a boldogabb párkapcsolatért, az eredményesebb munkavégzésért. Célom a kiegyensúlyozott emberi kapcsolatok építése. A kineziológiát kiegészítem fül akupunktúrával, meridián gyakorlatokkal, valamint szemmozgás terápiával is, hogy a változás Önmagad légy! Nem vagyok kezdő a pályán, több mint 5 éve segítem az embereket hozzá a stresszmentes élethez. Egy bizonyos problémára vagy teljes életvitel változásban gondolkodjunk? Bármelyiket is választja annál előbb lesz eredménye minél előbb elkezdjük.

Unikornis Lelki Studió -  Szolnok

Unikornis Lelki Studió - Szolnok

A kineziológia egy holisztikus szemléletű megközelítésmód, amely a személy energiarendszerének kiegyensúlyozásával foglalkozik a szabad energiaáramlás biztosítása révén. Alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség- és személyiségfejlesztő prevenciós módszer, amely hatékonyan befolyásolja a test energia áramlását. Az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, és aktivizálja öngyógyító mechanizmusát. Egyedülálló módja a stressz kezelésének és a lelki egészség fenntartásának. Technikák egysége, amely felhasználja a távol-keleti több ezer éves tapasztalatokat a meridiánokban történő energiaáramlásról (amelyre az akupunktúra, akupresszúra épül), a modern kiropraktika, naturopátia és oszteopátia elemeit, viselkedési genetikai, neurológiai ismereteket, az agykutatás eredményeit. Stresszoldás Kineziológia One Brain módszerével felnőttek és gyermekek részére.

Vérné Nagy Mária

Vérné Nagy Mária

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő prevenciós jellegű holisztikus módszer. Mint holisztikus egészségügyi rendszer - hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja öngyógyító mechanizmusát. A kineziológus segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlődésében, a minőségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei mellett természetgyógyászati, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz.

Tuti menü