Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kineziológusok Bp. képes leírás - Kineziológia.tlap.hu
részletek »

Kineziológusok Bp. - Kineziológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kineziologia.tlap.hu » Kineziológusok Bp.
Keresés
Találatok száma - 16 db
Bányai Edit - Kineziológus Budapest

Bányai Edit - Kineziológus Budapest

Bányai Edit Kineziológus több mint 10 év tapasztalattal várja önt hétköznapokon Budapesten, amennyiben készen áll a változtatásra... Segítséget nyújt a One Brain kineziológia eszközeivel, hogy felismerje az adott helyzet hibás gondolkodását, hogy a jelen tudatosságával tudja meghozni új döntését, egy hasonló élethelyzetben. A megoldást mindenkinek magának kell megtalálni, és ehhez nyújt segítséget a kineziológus: Bányai Edit.

Gy.Márkus Flóra

Gy.Márkus Flóra

Fő területeim: Női önértékelési problémák -menstruációs problémák -szexuális nehézség -kapcsolatteremtési nehézségek -önbizalomhiány -negatív testkép -súlyos esetben meddőség Párkapcsolati diszharmónia -kommunikációs nehézség -lelkesedés elvesztése -elkülönülés, bizalomvesztés -párkapcsolat hiánya Gyermeknevelés -anya-gy ermek kapcsolat -bepisilés -test vérféltékenység -családi egyensúly felbomlása Testsúlyproblémák - többletsúly -soványság A kineziológia One Brain (Egységes Agy) rendszerével dolgozom. A One Brain rendszer nem problémákra és tünetekre fókuszál, az okokat keressük. Biofeedback izomteszt alkalmazásával a kineziológia felszabadítja a gátolt tudatosságot, oldja az energetikai blokkokat, melyeket régi negatív élmények, élethelyzetek, érzések okoztak.

Hadobás Judit

Hadobás Judit

A kineziológiai kezelés során a stresszt oldjuk az adott problémán. Felderítjük, hogy mikor és milyen esemény illetve érzelem rögzült mintái tartanak minket fogva, mi az a stressz, ami miatt szétkapcsolt a bal és a jobb agyféltekénk, és ami miatt nem látjuk a kiutat az adott problémánkból. A stressz oldásával újra harmóniát hozunk létre a testben, megteremtjük az egységet önmagunkon belül és a környezetünkben egyaránt. A kezelést fénycsatornás energetikai kezeléssel egészítem ki.

Jánosi Dóra

Jánosi Dóra

Kineziológus, fülakupunktúrás addiktológus, családállító terapeuta vagyok, dolgozom még metamorfózis kezeléssel, Reikivel, és van szerencsém Reikit tanítani is. Sokan nem értik, sőt, az elején én sem értettem, hogy miért van szükség a kineziológia mellett ennyi mindenre, nem elég csak azt az egy valamit jól tudni? A kineziológia több ágának (Touch for Health, Wellness, One Brain, Hyperton-X, TEK, Edukineziológia) tanulmányozása után rájöttem, hogy az emberek lelkéhez sok bejáraton át vezethet az út. De mindenkinek másik ajtó van nyitva, és más kulcs illik bele. Ezért megtanultam, és meg is fogom tanulni mindazt, ami szembejön, és amit hasznosnak találok ahhoz, hogy a hozzám fordulóknak a nekik legmegfelelőbb módon tudjak segíteni! Személyre és problémára szabott eljárásokkal várok mindenkit.

Kalló Melinda

Kalló Melinda

Az oldal bemutatja hogyan segíthet a kineziológia abban hogy jelentős változásokat hozz létre az életedben: pénzügyeidben, partnerkapcsolatodban, testsúlyodban, egészségi állapotodban. Ezenkívül általános információkat is tartalmaz a kineziológiáról, bach-virágterápiáról. Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll.

Kineziológia Essence of harmony

Kineziológia Essence of harmony

A kineziológia segítségével úrrá lehet életeden. Segít a gátlások, traumák vagy betegségek feloldásában és saját magad lehetsz sorsod irányítója. Pozitívan hat a test energia áramlására, segít a stresszoldásban, valamint energiával tölthet fel. Sajnos Magyarországon a stressz népbetegségnek számít, de a kineziológia segítségével a gyógyultak sorába léphetsz. A kineziológiának rengeteg irányzata ismert hazánkban is. Segítségével javíthatod az emberi, családi kapcsolataid és egy harmonikusabb környezetben élhetsz.

Kőszegi Zsuzsanna

Kőszegi Zsuzsanna

A kineziológia olyan alternatív, holisztikus jellegű, képesség-, készség- és személyiségfejlesztő egészségvédő, prevenciós jellegű módszer, amely az izomtesztelést, mint biofeedbacket (visszacsatolás) használja és ezáltal helyreállítja a test energetikai egyensúlyát, beindítja a test öngyógyító mechanizmusát. Célja a kliens jelenbeli és múltbéli problémáinak, stresszeinek feloldása. A kineziológia speciális korrekciókat használ ezen problémák által létrehozott blokkok feloldására.

Hirdetés
Nádházi Andrea

Nádházi Andrea

Ha szeretnéd félelmeidet elengedni, társas kapcsolataidat javítani, szépnek, értékesnek érezni magad, határaidat feszegetni, jobban megismerni önmagad, hogy a vizsgadrukk a múlté legyen, vagy egyszerűen csak több örömre, szeretetre, odafigyelésre vágysz, esetleg egy más szemléletre, egy sikeresebb, boldogabb életre, akkor szeretettel várlak, és segítek utat mutatni e harmónia elérésében és megőrzésében! A kineziológia a lelki problémák oldásán kívül hatékonyan használható még tanulási, beilleszkedési nehézségek, stressz, szorongás, fóbia, függőség, párkapcsolati problémák oldására. A kineziológia segít önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk elérésében.

Nagy Erika

Nagy Erika

Ez az oldal az öngyógyításról szól. Segítséget nyújt az embereknek megérteni, hogy gyógyúlás csak akkor jöhet létre ha mind három szinten, (test-lélek-szellem) az egészséget választjuk. A legtöbb betegség is úgy jön létre, hogy amit gondolati szinten elutasítunk, lenyomjuk, az előbb érinti a lélek szintjét, itt érzelem kötődik hozzá, melyet pl. kineziológus segítségével tud leválasztani. A lélek szintjéről halad tovább a fizikai szintre, ahol betegség formájában jelenik meg. E hármasság tudatosítása és az öngyógyítás folyamatok segítése a cél.

Schererné Mandl Teréz

Schererné Mandl Teréz

Az alábbi problémák megoldására forduljon hozzám bizalommal: szorongás, stressz, hangulatzavarok, beszédhibák, pánikbetegség, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, párkapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, allergia, pszichoszomatikus betegségek, testi-lelki gyógyulás, gondolkodás megváltoztatása, képességfejlesztés, harmónia, önismeret, blokkok, a szervezet öngyógyításának beindítása, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, depresszió, függőség, fóbiák

Stampf Ildikó kineziológia portál

Stampf Ildikó kineziológia portál

STAMPF ILDIKÓ KINEZIOLÓGUS VAGYOK Szeretettel várlak, ha úgy érzed életed nem úgy alakult ahogyan elképzelted, ha keresed az elvesztett harmóniát, ha szeretnéd magad újra megtalálni A kineziológia módszerével 5 évvel ezelött ismerkedtem meg, családtagjaimon, barátaimon és saját magamon is megtapasztaltam jótékony hatását. Reflexológusként és gyógymasszőrként is szembesültem azzal, hogy a mai túlhangsúlyozott anyagi világból hiányzik harmónia és a kiegyensúlyozottság. A kineziológia módszerével is szeretnék segíteni az önmagukat kereső embereknek az életminőségük javításában, az egészségük helyreállításában. A kezeléseket egyéni oldások keretében végzem, elsősorban felnőttekkel foglalkozom.

Tuti menü