Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kineziológia ágai képes leírás - Kineziológia.tlap.hu
részletek »

Kineziológia ágai - Kineziológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kineziologia.tlap.hu » Kineziológia ágai
Keresés
Találatok száma - 10 db
Brain Gym

Brain Gym

A Brain Gym egy pedagógiai terápiás program, mely kombinálja a mozgást és a tanulást. A kisbabák mozgásuk és érzékszerveik segítségével ismerik meg a világot. A mozgás és a tanulás már a születéstől kezdve kapcsolódik egymáshoz, annyira hozzánk tartozik, mint a lélegzetvétel. Ha a mozgás ennyire jelentős szerepet tölt be a kisgyermekek életében, miért ne éljünk mi is ezzel az eszközzel tanulási képességeink javításában?

Grafokineziológia

Grafokineziológia

Igen. Az íráskép és testi-szellemi-lelki állapotunktól függ. Ha valamelyik terület nincs rendben az életünkben, felborul írásunk harmóniája. Ebből következik, ha írásunkat rendezettebbé tesszük, egész lényünk harmonikusabbá válik. Itt is érvényes az oda-vissza hatás, a kiegyenlítődésre törekvés. Gyakorlatban ez árnyaltabb, személyre szóló munkát jelent.

LEAP

LEAP

Dr. Charles Krebs tengerkutató biológusként kezdte tudományos pályafutását. A ’80-as évek végén dolgozta ki módszerét, miután egy búvárbaleset következtében lebénult, és saját gyógyulása érdekében agykutatással kezdett foglalkozni. A módszer segítségével újra megtanult járni és mozogni. Ma az agykutatás és a kineziológia nemzetközileg elismert professzora, számos könyv és publikáció szerzõje.

PKP

PKP

A PKP főleg fizikai, érzelmi , mentális és részben lelki síkon dolgozik. Miben segíthet? - méregtelenítés, allergiák, fémterhelés megszüntetése, táplálkozási problémák megoldása, személyiség fejlesztés, fiziológiai- és tanulási problémák felszámolása, idegi- és muszkuláris zavarok, fájdalom enyhítése, stressz oldása stb... Ezen problémáknál segíteni tud az energiák ösztönzésében és a kihasználatlan potenciál felkeltésében. Lényege mindenkor, hogy a testet egy kedvezőbb állapotba segítse, hogy az az energiák balanszírozásával saját magát jobban tudja gyógyítani vagy speciális céljait el tudja érni.

Stress Release

Stress Release

Nagyon egyszerű és mégis igen mélyreható módszer. Megtanít a stressz kezelésére, hogy látványosan jobb közérzettel élhessük életünket. Könnyebbé teszi a változtatást sok stresszkezelő technika és stratégia bemutatásával. Használatával megbirkózhat félelmeivel, kiterjesztheti tudatosságát és elérheti maximális teljesítőképességét. Segít egy nyugodtabb, teljesebb életmód kialakításában. Ezek az élet minden területén alkalmazhatóak.

Stresszoldás Horváth Emillel

Stresszoldás Horváth Emillel

Szeretné tudni, hogyan veheti fel a harcot sikerrel a stressz ellen? Megszabadulna végre a mindennapos idegeskedés zavaró tüneteitől? Horváth Emil stresszor mentor vagyok, és a stresszoldás a specialitásom: tréningek széles skáláját kínálom ügyfeleim számára. Csoportos sztresszoldó foglalkozásaim, villámtréningeim és autogén tréningeim szinte mindig meghozzák a kívánt hatást, és egyaránt igénybe vehetőek cégek és magánszemélyek számára is. Nézze meg referenciáimat, és ha sikerül elnyernem a tetszését, forduljon hozzám bizalommal!

Transzformációs Kineziológia

Transzformációs Kineziológia

A TK azon eszközök, közé tartozik, melyek az új korszakban segítenek a tudat izgalmas felébredésének megértésénél - attól függően, hogy mennyi tudatossággal és szándékossággal éljük életünket. A TK és a tanfolyamok azon végtelen bölcsességen alapulnak, amelyet Alice A. Bailey , Helena Blavatsky, Torkom Saraydarian, Grace Cooke, David Transley, Sri Aurobindo, Paramahansa Yogananda, Elisabeth Haich és sokan mások írtak le. Ezek a briliáns és jövőorientált emberek abban látták életcéljukat, hogy a "Végtelen Bölcsességet" saját felfogásuknak megfelelően kínálják fel. Könyveik, tanítványaik és szervezeteik útmutatókként szolgálnak mindazoknak, akik követik őket a fejlődési folyamatban. A kezeléseknél és a tanfolyamok anyagában hivatkozunk ezekre, az írókra, néha szó szerint idézzük őket. Ez nem jelenti azt, hogy ez a teljes igazság - mivel senki nem ismeri a teljes igazságot. Köszönettel és tisztelettel viseltetünk munkájuk iránt és felhasználjuk anyagukat praktikus és néha humoros módon.

Hirdetés
Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia alkalmas a jelenlben, múltban, generációban és dimenzió mintában történő streesz kezelésére, oldására. Legtöbbször ugyanis problémáink gyökerei ezekbe a korokba, illetve generációba nyúlik vissza. Mára bizonyított, hogy a DNS szekvencia változás nélkül is lehetséges az öröklődés. E mintázat változását tanulmányozza az epigenetika tudománya.

Tuti menü