Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kineziológia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kineziológia képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kineziologia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
 Mozgással az energiáért

Mozgással az energiáért

Mozg´ssal az energi´´rt - Kim da Silva, Do-Ri Rydl | Megv´s´rolhat´/el& tilde;jegyezhet˜ k¨nyv. | Az orsz´g legnagyobb antikv´r k¨nyvk´n´lata: T¨bb, mint 300.000 haszn´lt k¨nyv, k¨telez˜ olvasm´ny m´r 150 Ft-t´l.

A kineziológia alapjai

A kineziológia alapjai

A kineziol´gia alapjai - Ann Holdway | Megv´s´rolhat´/el& tilde;jegyezhet˜ k¨nyv. | Az orsz´g legnagyobb antikv´r k¨nyvk´n´lata: T¨bb, mint 300.000 haszn´lt k¨nyv, k¨telez˜ olvasm´ny m´r 150 Ft-t´l.

A valódi Én hatalma

A valódi Én hatalma

Az Erő kontra erő című kötet folytatása, Dr. Hawkins könyve roppant nagy területet ölel fel. Nem csak a hagyományosan megvilágosodásnak nevezett állapot részletes leírását tartalmazza, hanem elsőként mutatja be és helyezi új megvilágításba az ilyen jellegű ismeretek összefüggéseit az elme és az értelem számára is megragadható formában. Noha a megvilágosodás nagy talánya - amit hagyományosan a kettősség és nem-kettősség ellentétének meghaladásaként fogalmaznak meg - homályosan hangzik, a könyv elolvasása után a rejtély önmagától megoldódik. Kísérletek bizonyítják, hogy jelentős mértékben fejlődött és magasabb lett mindazoknak a tudatszintje, akik kapcsolatba kerültek ezzel az írással. A kötet nem csak a spirituális fejlődést segíti elő, hanem bevezet a misztikusok és szentek világába is. A mindannyiunkban benne élő szellemi keresőhöz szól.

Bánfi Andrea

Bánfi Andrea

Kineziológiai kezelések sok éves tapasztalattal és kiegészítő terápiákkal: szorongás, kapcsolati nehézségek, és egyéb problémák. A web lapon sok témában érdekes és elgondolkoztató olvasnivaló ('Gondolatmozdító'), felhívás megpihenésre, ellazulásra ('Pihentetőpercek'), eset leírások a 'Kineziológia' menüben, hírek aktuális rendezvényekről ('Üzeneteim'), tanfolyamok ('Holdkunyhó').

Bányai Edit - Kineziológus Budapest

Bányai Edit - Kineziológus Budapest

Bányai Edit Kineziológus több mint 10 év tapasztalattal várja önt hétköznapokon Budapesten, amennyiben készen áll a változtatásra... Segítséget nyújt a One Brain kineziológia eszközeivel, hogy felismerje az adott helyzet hibás gondolkodását, hogy a jelen tudatosságával tudja meghozni új döntését, egy hasonló élethelyzetben. A megoldást mindenkinek magának kell megtalálni, és ehhez nyújt segítséget a kineziológus: Bányai Edit.

Belső Barlang

Belső Barlang

A szó jelentése mozgás-tudomány. Stressz hatására az izmok elgyengülnek, s mivel sejtjeink minden információt megőriznek, a testünk jelzései vezetnek minket a folyamatban, hogy megkeressük a probléma gyökerét. A kineziológia One Brain módszere a testi vagy lelki problémához kapcsolódó érzelmeket tárja fel. Valamikor a múltban (jelen életünkről van szó) rosszul éreztük magunkat egy adott helyzetben, s ha a jelenben hasonló szituációba kerülünk, ugyanúgy kezdünk el viselkedni, és ugyanolyan rosszul érezzük magunkat, mint akkor, mivel a stressz emléke leblokkolja tudatos gondolkodásunkat. Ha feltárjuk a kiváltó okokat és feloldjuk azokat, akkor a jelenben lesz választásunk, hogy tudatos döntést hozzunk. A folyamat testi-lelki-szellemi síkon egyaránt zajlik. Testi szinten segít beindítani az öngyógyító folyamatokat, szellemi szinten egyre tudatosabbá válunk és a szívünk megtelik szeretettel. A kineziológia egy szelíd módszer. Nem kell újra átélned a traumát csak vedd észre, hogy mit tanít neked. Nem az a probléma, ami történt, hanem az, ahogy gond/olkodunk róla.

Bodor Eszter

Bodor Eszter

Bodor Eszter vagyok, kineziológus. Az Európa Akadémián végeztem a professzionális kineziológiai tanulmányaimat és az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI) természetgyógyászat, egészségügy modulból és kineziológiából szakvizsgáztam kiváló érdemjeggyel. Államilag elismert kineziológus képesítésem, illetve a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán végzett magyar – kommunikáció szakos diplomám van.

Hirdetés
Brain Gym

Brain Gym

A Brain Gym egy pedagógiai terápiás program, mely kombinálja a mozgást és a tanulást. A kisbabák mozgásuk és érzékszerveik segítségével ismerik meg a világot. A mozgás és a tanulás már a születéstől kezdve kapcsolódik egymáshoz, annyira hozzánk tartozik, mint a lélegzetvétel. Ha a mozgás ennyire jelentős szerepet tölt be a kisgyermekek életében, miért ne éljünk mi is ezzel az eszközzel tanulási képességeink javításában?

Csendsziget Természetgyógyászat

Csendsziget Természetgyógyászat

A Csendsziget Természetgyógyászat 2011 júliusában nyílt meg. Sokféle szolgáltatásaink közül a kineziológiával próbálunk segíteni olyan emberek számára, akiknek a hétköznapi stressz okozta problémák akár depresszióhoz, rosszabb esetben pánikbetegség kialakulásához vezethetnek. A kineziológiai kezelés segítségével javítható mindennapi életminőség, és egy ?élhetőbb? életet élhet a 'beteg'.

Erő kontra erő

Erő kontra erő

Vajon milyen lenne egy olyan világban élni, ahol nem érdemes hazudni? Nem érdemes, mert bárki ellenőrizheti, hogy az adott állítás igaz-e vagy sem. Könyvével a világhírű, megvilágosodott, amerikai orvos pontosan erre ad lehetőséget! Mostantól kezdve tehát - a történelemben először - bármely állításról kideríthető, hogy az igaz-e vagy sem, és lemérhető bármely személy, szervezet vagy eszme valódi értéke. (Parlamenti választások idején nélkülözhetetlen segítség...) Nem véletlen hát, hogy dr. David Hawkins művét világszerte történelmi sarokkőnek tekintik

Tuti menü